Diensten

Containers

U wil graag bouwafval, puin, tuinafval, grond e.d. afvoeren? Hoe kunt u dat doen en welke afvalstoffen mogen bij elkaar? Wij bieden u de mogelijkheid voor het huren van een container en voorzien u graag van advies omtrent de afvoer van afvalstoffen.

Sloopwerken

Bij slopen komt vandaag de dag heel wat meer kijken dan je in eerste instantie zou denken. Slopen is uitgegroeid tot een gespecialiseerd vak hetgeen moet worden uitgevoerd met goed geschoolde vakmensen.  Wij streven ernaar om vrijkomende materialen zoveel mogelijk te hergebruiken of te recyclen.

Wij verzorgen ondermeer:
Totaal sloopwerken
Renovatie sloopwerken
Brand sloopwerken
Demontage en ontmantelings sloopwerken

Transport

Als containerbedrijf transporteren wij grond, zand, menggranulaten en diverse andere grondstoffen en containers. Zoals in het materiaaloverzicht te zien is beschikken wij over 10 x 8, en de vrachtwagens zijn voorzien van een kabelsysteem.

Puinrecycling

Het op ons bedrijf aangevoerde beton en metselpuin wordt door een vaste breker-instalatie bewerkt. Hierdoor ontstaat het herbruikbaar materiaal menggranulaat 0-31,5 (bestratingszand) en betongranulaat, een categorie 1 bouwstof.
Dit herbruikbare materiaal leveren wij aan particulieren en bedrijven (ondermeer Hoveniers).

Tevens kunnen wij vullingmateriaal leveren t.b.v. schanskorven.

Het betreft een speciaal behandelde breuksteen geschikt voor schanskorven met een maaswijdte van 50 x 50 mm.
Deze korven kunnen voor diverse toepassingen worden gebruikt.

Voorbeelden:
Geluidswallen
Tuin en erfafscheidingen
Borders in de tuin
Decoratie
Opritverharding
Funderingen

Materiaal te huur

Het is voor bedrijven en particulieren mogelijk om machines te huren met machinist.

o.a.
Mini gravera
Kleine shovel
Wals
Zandzeefmachine
Rupskraan
Mobiele kraan
Shovel

Weegbrug

De weegbrug heeft een capaciteit van 60 ton.

Openingstijden zijn:
maandag t/m vrijdag 07.30 - 12.30 en 13.00 - 17.00 uur
zaterdag 09.00 - 12.00 uur (onder voorbehoud)

Voor afwijkende tijden belt u met Linda 06- 52 64 33 50

Grondwerken

Met een uitgebreid assortiment aan machines en vrachtwagens in diverse maten kunnen wij verschillende soorten grondwerk verrichten.Van het uitgraven van een oprit tot grote projecten in onder andere woning-wegenbouw. Van het uitgraven van een oprit tot grote projecten in onder andere de woning en wegenbouw.

 

Afvalinzameling

Het is voor bedrijven en particulieren mogelijk om diverse soorten afval bij ons aan te leveren op ons adres Martenstraat 8 te Sprundel. Het is ook mogelijk om door ons een container te laten plaatsen waar u het afval in kunt storten. We kunnen verschillende maten containers leveren, neemt u gerust contact met ons op voor verdere vragen.

Over welke soorten afval gaat het?
Bouw en sloopafval, puin, grond, snoeihout, hout, dakleer en dakgrind, plastic, papier, asbest (vraag naar de voorwaarden).