Welkom op de website van Oomen Containers.

Sinds 1964 zijn wij expert in containers. Bij ons kunt u voordelig verschillende containers huren. Voor elk bouwproject hebben wij een geschikte container om uw vuil af te voeren. Bekijk ons grote assortiment aan kwalitatief goede en ruime containers.

Ons bedrijf is gevestigd in Sprundel, nabij Roosendaal en Oud-Gastel. Wij zijn gespecialiseerd in containers, sloopwerken, transport, afvalinzameling, grondwerken, puinrecycling en alle werkzaamheden die daarmee verwant zijn. Daarnaast beschikken wij over een eigen weegbrug zodat wij onze werkzaamheden veel sneller en efficiënter kunnen uitvoeren. Particulieren en bedrijven kunnen, naast onze regulieren producten en diensten, ook verschillende soorten machines huren met een machinist.

Diverse containers in ons assortiment

OomenPuinRecycling uit Sprundel heeft verschillende soorten containers voor u te huur. Als u een groot bouwproject heeft en u wilt af van al het afval, dan kunt u contact met ons opnemen voor onder meer ruime afvalcontainers. Daarnaast kunt u bij ons ook bijvoorbeeld puingranulaat bestellen.

Bestel nu uw gewenste container

Bent u op zoek naar de ideale container voor uw bouwproject? Bestel dan uw gewenste container bij ons. Als u bij ons een container huurt, profiteert u gelijk van onze diensten. Wij bezorgen en halen de container op zodra de container vol is.