Afvalcontainer huren nabij Roosendaal


Eigen weegbrug

Diverse diensten

Gespecialiseerd in puinrecycling


Heeft u vragen over onze diensten?


Wilt u een afvalcontainer huren nabij Roosendaal om eenvoudig af te komen van uw afval? Bij OomenPuinRecycling uit Sprundel kunt u voordelig een afvalcontainer huren dicht bij Roosendaal. Het huren van een afvalcontainer betekent dat u niet heel ver en lang hoeft te sjouwen met uw afval en dat levert tijdsbesparing op. Alle afvalcontainers van ons kunnen gewoon op de parkeerplaats bij u in de buurt. Het is wel verstandig om rekening te houden met het feit dat een puincontainer ongeveer twee parkeerplekken aan ruimte nodig heeft.

Kies uit diverse formaten voor uw afvalcontainer nabij Roosendaal

Voor welke klus wilt u een afvalcontainer huren vlak bij Roosendaal? Gaat u uw badkamer slopen of heeft u een grote verbouwing op de planning staan? Voor iedere klus staat de expert in containers voor u klaar en kunt u bij ons een afvalcontainer huren vlak bij Roosendaal. Wij hebben afvalcontainers in verschillende soorten formaten. De puincontainers die wij in ons assortiment hebben, zijn:

In onze afvalcontainers mogen onder meer Kunststof, Isolatiemateriaal, Restanten bouwmaterialen, Andere niet gevaarlijke marterialen die afkomstig zijn van bouw, Karton, Helaas mogen ophoogzandGevaarlijk afval asfalt, Organisch afvalen, dakgrind niet in de container. Wij adviseren u de container tot maximaal twintig centimeter boven de rand te beladen.

Wij brengen en halen uw afvalcontainer weer op

Na het karwei weet u misschien niet exact wat u moet doen met een volle bouwafvalcontainer of afvalcontainer met bijvoorbeeld puingranulaat in de container. Als u bij OomenPuinRecycling een puincontainer huurt, dan leveren wij de container bij u af. Na de klus zullen wij de container weer netjes ophalen.

Huur uw container eenvoudig bij ons

Bij OomenPuinRecycling uit Sprundel kunt u heel eenvoudig per telefoon of e-mail puincontainers, houtcontainers en bouwafvalcontainers huren. Als u een keuze heeft gemaakt, neem dan contact met ons op door te bellen naar 0165-382843 of stuur een e-mail naar info@oomencontainerservice.nl. Heeft u deskundig advies nodig? Ook dan kun u ons bereiken. Wij staan u graag te woord.