Puingranulaat

Wilt u het voordeligste puingranulaat bestellen? Bij het transportbedrijf OomenPuinRecycling in Sprundel, vlak bij Roosendaal, in West-Brabant is dat mogelijk. Wij hebben kwalitatief hoogwaardige menggranulaat in ons ruime assortiment. Daarnaast zijn onder wij onder meer gespecialiseerd in transport, afvalinzameling en sloopwerken.


(0/31,5) Puingranulaat

Puingranulaat, ook wel gebroken puin of menggranulaat genoemd, wordt vooral gebruikt ter verstening. Hierdoor kan het menggranulaat perfect als onderlaag dienen voor uw oprit of grondvesten van uw terras. Voor het puinafval kunt u bij ons ook een afvalcontainer huren of een grofvuilcontainer huren.

 

Op afspraak Aftehalen/Geleverd


(0/31,5) Betongranulaat

Betongranulaat is een bijkomstig element dat ontstaat uit een afgerond recyclingproces van betonpuin. Als verharding is betongranulaat uitermate geschikt voor de wegenbouw.

 

Op afspraak Aftehalen/Geleverd


(0/16) menggranulaat

 

Gebroken puin 0/16 betekent dat de korrelgrootte een maximale doorsnee van zestien millimeter kent.

 

Op afspraak Aftehalen/Geleverd


Bestel nu uw gebroken puin

Heeft u zo spoedig mogelijk puingranulaat nodig? U kunt dat heel eenvoudig bij ons bestellen en wij bezorgen het snel. Neem per direct contact op met het transportbedrijf OomenPuinRecycling uit Sprundel, nabij Roosendaal. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0165-382843 of stuur een e-mail naar info@oomencontainerservice.nl. Wij helpen u graag verder. Heeft u vragen over diverse containers, onze werkzaamheden of bepaalde grondstoffen? Heeft u opmerkingen of deskundig advies nodig? Ook dan vragen wij u contact met ons op te nemen.