Een bouw en sloop portaalcontainer huren in regio West-Brabant inclusief goede service

Bij transportbedrijf Oomen Puinrecycling kunt u voordelig een bouw en sloop portaalcontainer huren in de regio West-Brabant. Wij staan bekend als een ervaren en professionele leverancier met een uitgebreid aanbod aan containers voor elk type bouwproject. Ons bedrijf is strategisch gevestigd in Sprundel, wat ons in staat stelt om snel en efficiënt te leveren.

Onze diensten omvatten onder andere het verhuren van diverse containers, puinrecycling, afvalinzameling en grondwerken. Met onze brede kennis en ervaring zijn wij uw betrouwbare partner voor diverse werkzaamheden in de bouwsector.

Het gebruik van onze containers bespaart niet alleen geld, maar ook tijd en ruimte. Onze afvalcontainers mogen tot maximaal 20 centimeter boven de rand worden gevuld, waardoor u optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Door een container te huren bij ons bespaart u kostbare tijd, omdat deze zich in uw buurt bevindt en u gemakkelijk en snel uw afval kunt afvoeren.

3,5 m³ Bouw en Sloop Container

€276,- incl. BTW

De prijs omvat zowel bezorging als ophalen.


6 Bouw en Sloop Container

€350,- incl. BTW 

De prijs omvat zowel bezorging als ophalen.


10 m³ Bouw en Sloop Container

€450,- incl. BTW

De prijs omvat zowel bezorging als ophalen.


Huur bij ons een voordelige en ruime container in omgeving West-Brabant

Bij OomenPuinRecycling in Sprundel kunt u moeiteloos een goede, ruime en voordelige bouw- en sloopafvalcontainer huren in de omgeving van West-Brabant. Wij bieden een eenvoudig huurproces voor uw gewenste container. Neem direct contact met ons op via telefoon op 06 52643350.  U kunt ook een e-mail sturen naar info@oomencontainerservice.nl of persoonlijk langskomen in onze zaak in Sprundel, nabij Roosendaal.

Voor al uw vragen en advies staan wij klaar om u te helpen!