Puincontainer huren

Bij transportbedrijf OomenPuinRecycling kunt u voordelig een puincontainer huren nabij Breda en Roosendaal. Wij zijn een ervaren en professionele leverancier. Voor elk bouwproject kunt u bij ons verschillende soorten containers huren. Wij zijn op een centrale locatie in Sprundel gevestigd. Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit het verhuren van diverse containers, puinrecycling, afvalinzameling en grondwerken. Wij zijn echt van alle markten thuis!

Een puincontainer huren nabij Breda inclusief goede service

Iedereen kan bij het transportbedrijf OomenPuinRecycling uit Sprundel eenvoudig een puincontainer huren nabij Breda en Roosendaal. Als u bijvoorbeeld een puin- of grofvuilcontainer huurt bij ons, dan brengt dat alleen maar voordelen met zich mee. Naast het feit dat elke container in ons assortiment u veel geld bespaart, wordt de verhuurde puincontainer vlak bij Breda op uw gewenste locatie geleverd en ook weer opgehaald. Daarnaast bespaart het ook veel tijd en ruimte. Een container, zoals een afvalcontainer, mag u vullen tot maximaal twintig centimeter boven de rand. Het huren van een container levert tijdwinst op, omdat deze in uw buurt is, zodat u makkelijker en sneller uw afval weg kunt gooien.

3,5 m³ Puin Container 

€140,- incl btw

Prijs is inclusief bezorging en ophalen.


6 m³ Puin Container

€152,- incl btw

Prijs is inclusief bezorging en ophalen.


10 m³ Puin Container Hoog

€182,- incl btw

Prijs is inclusief bezorging en ophalen.


Huur bij ons een voordelige en ruime container nabij Roosendaal en Breda

Een goede, ruime en voordelige puinafvalcontainer huren vlak bij Breda en Roosendaal doet u bij OomenPuinRecycling in Sprundel. U kunt eenvoudig uw gewenste container huren bij ons. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op door te bellen naar 0165-382843. U kunt ook een e-mail sturen naar info@oomencontainerservice.nl of langskomen in onze zaak in Sprundel, nabij Roosendaal. Voor vragen u vragen en advies kunt u ook contact met ons opnemen.