• Direct Contact Bel Naar 0165-382843
  • Mail Naar info@oomencontainerservice.nl

Ophoogzand nabij Roosendaal

Heeft u ophoogzand nodig vlak bij Roosendaal? Bij OomenPuinRecycling in Sprundel, nabij Roosendaal en Breda, kunt u voordelige ophoogzand bestellen. Ons ophoogzand zorgt voor een uitstekend verdichte en stabiele onderlaag, die ook waterdoorlatend is. De drainerende werking van ophoogzand is een belangrijke eigenschap. Deze werking zorgt ervoor dat het regenwater in de onderlaag kan zakken.

 

Op afspraak Aftehalen/Geleverd

Waarvoor gebruikt u ophoogzand om en nabij Roosendaal en Breda?

Het aanleggen van bijvoorbeeld een oprit, vijver of tuin heeft een uitstekende onderlaag nodig. Het kan voorkomen dat deze te laag is of dat het eerst moet worden afgegraven, vanwege vervuilde grond. Het is dan ontzettend belangrijk dat de ondergrond wordt aangevuld met ophoogzand. Ons ophoogzand is alleen bedoeld voor het ophogen van bijvoorbeeld een onderlaag. Ons ophoogzand nabij Roosendaal en Breda vormt de perfecte onderlaag voor sierbestrating zowel in als om uw huis. U kunt bij ons uit het volgende kiezen:

Ophoogzand in een container is handig, omdat de container ervoor zorgt dat al het zand bij elkaar blijft. Wij adviseren u daarom ook het ophoogzand inclusief container te bestellen. De afvalcontainer leveren we af bij u en komen we ook weer ophalen. Dit behoort tot onze werkzaamheden.


Ga voor hoogwaardige ophoogzand vlak bij Roosendaal en Breda

Kwalitatief hoogwaardig ophoogzand bestellen, dat doet u uiteraard bij OomenPuinRecycling in Sprundel, vlak bij Roosendaal! Om ophoogzand om en nabij Roosendaal en Breda te bestellen, dient u per direct contact met ons op te nemen door te bellen naar 0165-382843 of een e-mail te sturen naar info@oomencontainerservice.nl. Heeft u interesse in bijvoorbeeld puingranulaat of wilt u een bouwafvalcontainer huren? Neem dan alstublieft ook contact met ons op.