Ophoogzand

Waarvoor gebruikt u ophoogzand om en nabij Roosendaal en Breda?

Het aanleggen van bijvoorbeeld een oprit, vijver of tuin vereist een uitstekende onderlaag. Soms moet de ondergrond worden afgegraven vanwege vervuilde grond of omdat het niveau te laag is. Het is dan van essentieel belang om de ondergrond aan te vullen met ophoogzand. Ons ophoogzand is speciaal bedoeld voor het ophogen van onderlagen.

In omgeving West-Brabant bieden wij hoogwaardig ophoogzand, ideaal als onderlaag voor sierbestrating rondom uw huis. U kunt bij ons kiezen uit de volgende opties:

 

  • Gestort ophoogzand
  • Ophoogzand in een puincontainer

 

Ophoogzand in een container is praktisch omdat het zand netjes bij elkaar blijft. Wij raden daarom aan om ophoogzand inclusief container te bestellen. Wij leveren de container bij u af en halen deze ook weer op, wat deel uitmaakt van onze dienstverlening.

Op afspraak Af te halen/Geleverd


Ga voor hoogwaardige ophoogzand vlak bij Roosendaal en Breda

Wilt u kwalitatief hoogwaardig ophoogzand bestellen? Dan bent u bij OomenPuinRecycling in Sprundel, vlak bij Roosendaal, aan het juiste adres! Om ophoogzand in de omgeving van West-Brabant te bestellen, neemt u direct contact met ons op door te bellen naar

06 52643350 of een e-mail te sturen naar info@oomencontainerservice.nl. Bent u ook geïnteresseerd in puingranulaat of wilt u een bouwafvalcontainer huren? Neem dan eveneens contact met ons op.